In an effort to provide top notch service before and after our customer's purchase...
This is a list of some of the more common questions we receive(or just ones we think may be asked at some point), and their answers. 

1. Where are you located? 
ANSWER: We are in North Florida. Tallahassee to be exact. #GoNoles

2. Where do your items ship from?
ANSWER: Most Orders ship from either here in Florida or from our shipping warehouse in South Carolina. Some will ship from the factory overseas and are marked as such in the item description. We have manufacturing plants making the products all over the world, and most items ship from our South Carolina Shipping warehouse. However most FREE items ship directly from factories overseas to our buyers. And a few other items ship factory direct as well. That keeps the cost lower for you guys. Otherwise we have to have them shipped to us(and we have to account for that in our sales price in that case) and then we ship them to you. Please check item descriptions for items that may be factory direct.   

3. How long does it take to receive my items?
ANSWER: Orders that ship from Florida will arrive within 3-4 days. Orders sent from our facility in South Carolina should arrive to most US locations in 4-5 business days. Orders sent factory direct have on all of the sales pages to allow 2-4 weeks for delivery. TYPICALLY the shipping time is about 1.5 to 2.5 weeks. But that can be extended a bit during big shipping holidays(Christmas, Valentines, Mother's Day, etc) Countries other than the US may have a little longer shipping time as well. And international holidays can have an effect. So although it is usually much shorter, please do allow 2-4 weeks on those items just in case.  

4. How do I track my item?
ANSWER: In the fulfillment email you receive, simply click the "view your order" button. Then you will see the tracking info. Different items may ship separately, so there may be more than one tracking number. 

5. Why did I only receive one of the items I ordered?
ANSWER: Different items are shipped separately, and will likely arrive on different days. NOW, if you ordered 2 of the SAME item and received only one...we may have goofed. We admit to our mistakes and fix them, so let us know if that is the case.   

6. It has been a few days, and the tracking doesn't show any movement since the last update. Why is that?
ANSWER: Usually nothing to worry about. Not uncommon for things to not update while they are in transit, or waiting to be checked in at another location. But...let's watch it just to be sure of no lost mail. If it has been 3-5 days and the tracking number isn't working, it is feasible that the courier misplaced the item before scanning in, so at that time please let us know ASAP.

7. What do I do if my package is lost in the mail?
ANSWER: Absolutely no worries. Usually when USPS/UPS/Fedex loses things they find it within a few days and get it back on track. In the rare cases where things seem to fall off the face of the earth, no worries. That will be easy to see in tracking and we will take care of you. :) 

8. My item does not fit, or I do not like the way it fits on me. What do I need to do?
ANSWER: We got ya. We understand that everybody's body is different. You are more than welcome to return for a full refund of the purchase price(minus shipping costs). We can provide our address in Florida. Just reach out to us by email. 

9. I have been wearing these underwear for a couple of weeks and now I want to return them to buy ammo.
ANSWER: OK....that's not really a common question. And as much as we want folks  buying ammo...items need to be returned to us as new/unused. That's just gross otherwise. ;) But if you find any 22LR, please let us know. :P 

10. My item arrived and is broken. What do I do?
ANSWER: No worries at all. We got this. More than likely it was damaged in shipping and we will need to file a claim. In this case, please send some photos of the damage so we can file. Then we can offer a replacement or refund. 

11. I received the wrong item. What do I do?
ANSWER: OK. Please message us immediately. If the mistake is ours, we will own up to it and make it right. We admit to our mistakes(rare this day and age). If the mistake was the buyer's we will still work with you to come up with the best resolution. Don't want to have a buyer with a product they can't use. 

12. My item was working fine for a while and then broke. What do I do?
ANSWER: We will look at this in a case by case. If it has been a week, clearly we will make it right. If it has been a 6 months and you broke it while hitting it with a hammer, clearly we can not do anything. ;) 

13. Why did I receive MORE than I ordered? 
ANSWER: Many times when we see a large order for multiple products, we will add more items to the order for free, just to over-deliver. :) Enjoy the free gift. *high five* 

14. Do you have an affiliate program?
ANSWER: That is something we are working on right now.